PATINA råber ad skyerne og trænger klart igennem på ny single

Kendt for deres energiske koncerter og enorme gennembrudshit, udkommer PATINA nu med en ny single. Den følger efter nattehymnen ‘Langsomt Sind’, som blev udgivet i begyndelsen af året. Den nye single ‘S.O.S.’ er energisk i sit musikalske udtryk, og viser den umiddelbare og slagkraftige energi som vi kender fra gruppens liveshows.

Sangens tekst handler om at være fanget i sit eget sind. Om følelsen af et tonstungt skydække der hviler over ens liv. Et stadie hvor manglen på mening og tvivlen på selvet, kan være så overvældende, at man er nødt til at råbe om hjælp.

Om sangen siger bandet selv:
”’S.O.S.’ er en sang der i sit tekstunivers kredser om emnerne afmagt og depression. Om at leve op til samfundets normer uden at lykkes med det. Vi lever i et samfund hvor vi unge mennesker kæmper for at blive anerkendt for hvem vi er, midt i er virvar af konkurrencekultur og samfundsidealer. Den her sang udtrykker de følelser det kan skabe, og kan måske nå ud til dem der har brug for styrke og mod til at række ud eller bede om hjælp.”

Sangen er indspillet i Grapehouse Studios, hvor gruppen løbende har arbejdet med at få deres energi fra live-scenen ned på bånd. PATINA er nu er på forårstour med 20 shows, inden de til sommer rammer utallige festivaler. Her er de blandt andet at finde på Musik I Lejet, Smukfest og Jelling Festival.


Lyt til “S.O.S.” her.
Følg os på Facebook og Instagram.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *